Изолациски панели за подно греење и ладење

За производот

ARMAHEAT XPS/EPS AL се иновативни композитни изолациони панели за подно греење и ладење, направени од екструдиран полистирен ( ХРЅ) и експандиран полистирен ( ЕРЅ), обложени со армирана алуминиумска фолија.

ПРЕДНОСТИ:

  • Одлични изолациски својства
  • Исклучителна тврдина
  • АЛ фолијата за еднакво распоредување на температурата и заштита на изолацијата
  • Материјал кој не впива вода
  • 100% се рециклира
  • Лесен и едноставен за работаи манипулација
  • Површината на панелот е нацртана по димензии
  • Едноставно користење на т н Такер систем
3d,Rendering,Of,A,House,Undergoing,Amplifying,Renovations,There,Is

Авторски права @ 2021 ArmaDillo D.O.O

Со користење на нашата веб-страница, вие се согласувате со нашите Услови и правила.