За нас

Еколошки производи за греење за дома и за работно место

Нашата мисија

АРМАДИЛО ДОО е основана во 2019 година. Основната дејност на компанијата е производство на специјализирани термоизолациони производи:

Мисијата на компанијата е да наметне како најдобар производител и дистрибутер на погоре споменатите специјализирани прозиводи. Пазарите на кои се стремиме,  се земјите од ЕУ и Велика Британија.

Наше убедување е дека постепеното влегување на овие пазари, ќе оди рака под рака со градењето на долготрајни партнерства со локалните дитрсибутери и изведувачи.

Произведените материјали од АРМАДИЛО се во согласност со барањата и современите тенденции за енергетско- ефикасно градење и живеење. За производството на сите материјали од асортиманот, компанијата користи термоизолациони производи кои се веќе докажани на пазарот, FIBRANxps, FIBRANgeo & TERMOPOR eps. Квалитетот на готовите производи и нивните технички карактеристики се во согласност со EN13164, EN13162, EN 13163 и EN 13172.

3d,Rendering,Of,A,House,Undergoing,Amplifying,Renovations,There,Is

Авторски права @ 2021 ArmaDillo D.O.O

Со користење на нашата веб-страница, вие се согласувате со нашите Услови и правила.